youth furniture
ELEGANCE BY SIMPLICITY
HomeAbout usClientsPortfolioContact
ROEN
FurnitureAccessories

YOUTH furniture

CAMERE TINERET
ATITUDINE SI MINUTIOZITATE

Ne adaptam cerintei de impunere a stilului propriu, necesitatilor de depozitare, ergonomiei spatiului necesar studiului si nevoiei de odihna. Mobila va fi compusa din multe rafturi si dulapuri pentru depozitare carti si haine. Designul si tema vor fi adaptate varstei si personalitatii. Aici visele incep sa devina realitate.
Youth Furniture 1
Youth Furniture 2
Youth Furniture 3
Youth Furniture 4
Youth Furniture 5
Mobilier generalitati 2
Mobilierul poate fi nu numai un produs pur functional, dar si un produs de design artistic, fiind considerat o formă de artă decorativă. În acest caz valoarea  unor tipuri de piese de mobilier depăseste cu mult valoarea obisnuită a unor piese de mobilier ce sunt doar functionale. ...
more details ...
Articles
mobilier de bucatarie la comanda
Mobila dressing la comanda
Promotions
more details ...
more details ...
more details ...
Rhea Design produce mobilier la comanda utilizand tehnologii de ultima generatie cu utilaje Holtzer si o echipa de specialisti.

Asigura proiectele de amenajare pentru spatiile pe care le mobileaza pentru clientii sai, propune design-ul mobilierului prin intermediul specialistilor arhitecti si designeri.

Forma si dimensiunile mobilierului pot respecta si proiectele arhitectilor beneficiarilor.

Mobilierul executat de Rhea Design este mobilier unicat personalizat, de calitate ireprosabila.

Mobilierul executat de noi este adaptat dimensiunilor spatiilor puse la dispozitie si  conform nevoilor, cerintelor, gusturilor  si dorintelor beneficiarilor nostri.

LinksTerms and conditions
Copyright © 2011 Rhea Design created by
Tengo