mobilier de bucatarie la comanda
ELEGANTA PRIN SIMPLITATE
AcasaDespre noiClientiPortofoliuContact
ROEN
MobilierMateriale

Mobilier de bucatarie la comanda

Mobilier de bucatarie la comanda executat din pal melaminat si din mdf, Mobilierul pentru bucatarie executat la comanda are avantajul utilizarii optime a intregului spatiu disponibil destinat bucatariei. Mobilierul de bucatarie oferit clientilor nostri poate ingloba sertare cu sisteme de glisiere sau extragere standard sau cu amortizare tip tandem sau quadro,  sisteme de compartimentare de inalta calitate cu despartitoare longitudinale si transversale,oferind pentru fiecare bun locul de pastrare potrivit si asigurand o ordine si o vizibilitate buna in toate sertarele. Mobilier  de bucatarie la comanda se poate livra in intreaga tara.
Mobilierul pentru bucatarie la comanda permite optiuni pentru corpurile  suspendate atat ca aspect cat si ca sistem de deschidere . Bucatariile din pal melaminat pot fi realizate cu usi din pal melaminat, sau mdf, sau din sticla colorata in masa si rame de aluminiu. Corpurile suspendate pot fi deschise cu usi cu balamale standard sau cu amortizare, pot fi ridicate prin sisteme tip aventhos pliant, basculant,,paralel sau pivotant.
Mobilierul la comanda va permite sa optati pentru combinatiile de culori preferate, fara restrictii atat pentru culoare cat si dimensiuni.
citatul zilei
"Copacii sunt efortul nesfârşit al Pământului de a vorbi cu cerul." Rabindranath Tagore...
mai multe detalii ...
Articole
Mobilier de bucatarie la comanda
Mobila dressing la comanda
Promotii
mobilier bucatarie
mai multe detalii ...
Vara
mai multe detalii ...
E primavara, iarasi primavara!
mai multe detalii ...
LinksTermeni si conditii
Copyright © 2011 Rhea Design creat de
Tengo